Bedste Lamelfræser - se top 10

Priser og lagerstatus på nedenstående lamelfræsere er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:08

Du er landet på Lamelfræser.dk, det helt rigtige sted at finde lamelfræsere. Vi har udvalgt 10 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det lamelfræser tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 10 forskellige lamelfræsere fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Einhell Lamelfræser max 14mm. 230V 860W - TC-BJ 900

Einhell Lamelfræser max 14mm. 230V 860W - TC-BJ 900

649 kr.

477 kr.

Billede af Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 20

Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 20

56,25 kr.

46 kr.

Billede af Klinge til lamelfræser Ø100x22x4mm-6T

Klinge til lamelfræser Ø100x22x4mm-6T

130 kr.

109 kr.

Billede af Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 0

Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 0

50 kr.

41 kr.

Billede af Lamelfræser 900 watt

Lamelfræser 900 watt

940 kr.

792 kr.

Billede af Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 10

Fladdyvel/kiks til lamelfræser str. 10

56,25 kr.

46 kr.

Billede af Lamelfræser på batteri 40V PowerPlus

Billede af PJ100PRO - 230V Lamellofræser

Billede af Dewalt Biscuit Jointer

Dewalt Biscuit Jointer

2.027 kr.

Billede af PJ 100A Notfræser Holzmann

Du kigger lige nu på 10 lamelfræsere fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: DeWALT Einhell Holzmann

3 tips til at finde den rigtige lamelfræser til værkstedet

Er du i gang med et hav af forskellige gør-det-selv projekter i hjemmet, og har du skruet hænderne rigtigt på? Så er en lamelfræser et værktøj for netop dig. For mange mennesker er det værktøjet, som de ikke vidste, at de manglede. Når først man har fået det hjem til værkstedet, så kan man næsten ikke tro, at man tidligere har levet uden den. Du får her 3 tips til hvordan du finder den rigtige.

Hvad er en lamelfræser egentlig?

Inden man går i gang med at kigge efter den rigtige, så tænker du måske, hvad er en lamelfræser i virkeligheden? Helt kort fortalt så er en lamelfræser et værktøj, som bruges til at lave præcise udskæringer i træ. Den bruges ofte til at lave træmøbler og til at sammensætte træplader flot og næsten helt usynligt.

Hvis ikke man gør sig i lige denne slags håndværk, så kan man sikkert også finde andre ting, som den kan bruges til. Lamelfræseren kan nemlig indstilles til præcis det træ som du skal bruge, så den kan også bruges, hvis du er ved at renovere et hus eller en lejlighed selv.

1. Ledning eller batteri?

Der findes en del forskellige lamelfræsere på markedet, og det vil man også opdage, når man begynder at kigge på dem. En af de ting, som du skal tage stilling til er naturligvis, om du vil have en lamelfræser med ledning eller batteri.

Valget mellem ledning og batteri afhænger måske også lidt af ens budget. Lamelfræsere med ledning er ofte lidt billigere, så hvis man forsøger at spare lidt penge i renoveringen, så kan det være en oplagt mulighed. Den er dertil også lettere, da den ikke skal bære vægten af et batteri. Det vil ofte være omkring 1 kilo i forskel. For nogen er det ligegyldigt, men vægten kan for nogen også være altafgørende for valget.

En lamelfræser med batteri er som sagt lidt dyrere og dertil lidt tungere. Den tilbyder dog en del mere frihed, da man ikke vil være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden. Hvis man er i gang med en større renoveringer er det nemlig ikke sikkert, at der lige er en funktionsdygtig stikkontakt i nærheden.

Det kan derfor vigtigt, at man tager ens arbejdsomgivelser i betragtning, inden man beslutter sig for, hvilken man vil købe. Hvis den fast skal være i værkstedet, så er det helt op til din egen præference, om du vil have med batteri eller ledning.

2. Skal den skære ud til fisk?

Du er måske stødt på udtrykket fisk i din søgning, men det har intet med dem i vandet at gøre. Faktisk skal man holde disse fisk langt væk fra vand. Fisk er små stykker træ, som er presset og skåret ud, og man bruger dem til usynligt at sammensætte to pladser eller stykker træ.

Mange vil købe en lamelfræser til netop at skære et præcist hul til fisk. Fiskene og lidt lim holder nemlig de to stykker træ samlet i en usynlig samling.

Det er dog ikke helt alle lamelfræsere, som gør det. Det er dog næsten alle efterhånden, men det er vigtigt, at man lige orienterer sig om det, inden man køber den. Det ville nemlig være en skam, hvis det var årsagen til at købe den, og den ikke havde den funktion.

3. Tag højde for hastigheden

Man vil også opdage, at der er lidt forskel på, hvor hurtig lamelfræseren er til at klare arbejdet. Der er nemlig forskel på, hvor mange omdrejninger den tager i minuttet. Jo flere omdrejninger, jo hurtigere bliver opgaven også færdig.

Hvis man er utålmodig eller man blot gerne vil have et værktøj med mange omdrejninger, så er det noget man skal være opmærksom på. Det er dog de fleste gør-det-selv mænd, som sætter pris på, at værktøjet også er meget effektivt.

Hvis du ikke har omdrejninger øverst på din prioriteringsliste for en lamelfræser, så kan du naturligvis vælge ud af alle de andre funktioner og kvaliteter, som en lamelfræser kan tilbyde dig.

3 udmærkede argumenter for at købe din nye lamelfræser online

Det tager kun 5 min

Tid er penge siger man, og når du handler på nettet sparer du både tid og penge. For ikke nok med at en lamelfræser som regel er billigere når du køber den online - så går selve købet også meget hurtigere end det ville gøre hvis du først skulle ned i en butik og købe den. Så du sparer tid - og penge - ved at købe online.

Man slipper for at stå tæt sammen med andre

Når du køber dine lamelfræsere på nettet i stedet for i fysiske butikker er du med til at passe ekstra godt på dig selv.

Der er nemlig ingen tvivl om at det med at stå tæt sammen med mange fremmede mennesker ikke ligefrem er det bedste middel hvis man vil undgå at blive smittet med årets influenza, eller hvilken sygdom der ellers er i omløb.

Du bliver ikke stresset når du bestiller

At shoppe lamelfræsere kan godt kræve noget koncentration.

Man skal være helt sikker på at man vælger den rigtige model, til den rigtige pris. Men koncentration er ikke det man får mest af hvis man vælger at købe sin lamelfræser i en fysisk butik. Her er der larm, folk der skubber, og 1000 ting der forstyrrer.

Shopper du til gengæld derhjemme er du sikker på at du kan koncentrere dig 100% om dit køb, i fred og ro.

Vi håber du kunne lide lamelfræser.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side salmiakspiritus.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på lamelfræser.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 13 produkter fra mere end 9 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 36 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:08:01.

13
Produkter
9
Forhandlere
36
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.